Verslagen
 

Maandag 4 September vertrokken onze begeleiders al met de auto richting Ierland en zorgde wij ervoor dat onze koffers klaar stonden. Dinsdag 5 September vertrokken wij zelf vroeg richting Ierland met het vliegtuig.

Dag 6, de laatste etappe. De meiden moesten een afsluitende tijdrit van 14km rijden. Dit was best zwaar na 5 dagen koers! De meiden hebben het goed gedaan met hierbij Isabel en Tessa in de top 10. Isabel 6de en Tessa 8ste. Prima gedaan ondanks de zware benen volgens Tessa.

Vandaag was de laatste omloop van onze Zweedse meerdaagse. En met een lekker windje en een aantal klimmetjes beloofde het een mooie wedstrijd te worden.

Vandaag stond er een criterium op het programma. Het was een mooi rondje van 2 kilometer met scherpe bochten en de finish liep licht omhoog. Door de korte afstand van 35 kilometer lag de snelheid direct erg hoog.

U6 Cycle tour

11-07-2017

U6 Cycle Tour
10 juli t/m 14 juli rijden de wielrensters van Regio Team NH een etappe wedstrijd in het Zweedse Tidaholm. Het is een 5 daagse etappe wedstrijd met op de eerste dag een tijdrit, dag 2,3 en 5 een omloop en de 4 de etappe een criterium, allemaal in het heuvelachtige Zweden.
Wielrensters:
- Tessa...

Dag 3, een rit van 92Km met een flinke sprint waar de finishlijn bovenop lag. Een schitterend parcours door de Zweedse natuur. We zaten met de ploeg hartstikke goed voorin in de koers. Tessa, Pernilla en ik (Isabel) hebben apart van elkaar nog geprobeerd om weg te komen. Er werd in de koers veel naar elkaar gekeken. Zo nu en...

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin